Nieuwe Ambassadeur: Ontmoet Milan Vree

Nieuwe Ambassadeur: Ontmoet Milan Vree

Leestijd: 5 minuten

16 september 2024 – Bij RaveFit zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde individuen die onze visie van fitness, festivals, en een gezonde levensstijl delen. We zijn dan ook enthousiast om Milan Vree als onze nieuwe ambassadeur te verwelkomen. In dit interview vertelt Milan meer over zichzelf, zijn reis in de wereld van fitness en festivals, en waarom hij ervoor heeft gekozen om met RaveFit samen te werken. 

 

Wie ben je en waar kom je vandaan? Kun je jezelf kort voorstellen? 

"Ik ben Milan Vree, 19 jaar oud en ik kom uit regio Arnhem. Ik heb altijd al een actieve levensstijl gehad, en de combinatie van fitness en festivals is voor mij de perfecte manier om mijn energie kwijt te kunnen. 

Ik ben ongeveer negen maanden geleden begonnen met TikTok. Het idee kwam eigenlijk toen ik een vriend van mij bezig zag met het maken van content. Ik dacht: 'Dat kan ik ook!' En zo ben ik er gewoon ingestapt. Het is inmiddels veel meer geworden dan alleen een hobby, en ik geniet er elke dag van.  

Buiten mijn werk als influencer ben ik heel gepassioneerd over voetbal en natuurlijk fitness. Ik besteed veel tijd in de sportschool – je kunt me vaak vinden in Bodycontrol Doesburg." 

 

Hoe ben je in de fitness- en festivalniche gekomen? Kun je een tijdlijn schetsen? 

"Mijn fitnessreis begon toen mijn neef me een keer meenam naar de sportschool. Vanaf dat moment was ik verkocht en ben ik blijven trainen. Inmiddels ben ik al 1,5 jaar serieus bezig met krachttraining en heb ik in die tijd aanzienlijke vooruitgang geboekt in zowel kracht als fysiek. Dit heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar ook mentaal weerbaarder. Toen ik 18 werd, namen vrienden me mee naar mijn eerste festival. Sindsdien ben ik groot fan van de sfeer, de muziek, en het gevoel van vrijheid dat je op festivals hebt. Nu probeer ik bijna elke maand wel naar een festival te gaan. De combinatie van krachttraining en festivals is voor mij echt een perfecte balans tussen hard werken en genieten." 

 

Wat betekent de combinatie van fitness en festivals voor jou persoonlijk? 

"Voor mij is het de perfecte balans tussen hard werken aan mezelf en ontspanning. Fitness geeft me structuur, discipline en fysieke kracht, wat essentieel is om mijn doelen te bereiken, zowel in als buiten de sportschool. Aan de andere kant bieden festivals me de vrijheid om te ontsnappen aan de dagelijkse routine, los te gaan op de muziek en samen te komen met vrienden en gelijkgestemden. Het is een uitlaatklep waar ik mezelf volledig kan zijn, zonder beperkingen. Die combinatie van serieus werken aan jezelf en tegelijkertijd volop genieten van het leven, is precies de filosofie die RaveFit uitdraagt en waar ik me volledig in kan vinden." 

 

Wat zijn enkele van je grootste prestaties of hoogtepunten tot nu toe? 

“Een van mijn grootste prestaties is het opbouwen van een trouwe en betrokken volgersgroep in zo’n korte tijd. Het geeft me veel energie om te zien dat mensen mijn boodschap en levensstijl waarderen en zich ermee kunnen identificeren. Daarnaast ben ik trots op de fysieke transformatie die ik heb doorgemaakt sinds ik begon met krachttraining. Ik startte met een slank postuur, maar door hard werken en consistentie heb ik nu een sterker en gespierder lichaam opgebouwd waar ik trots op ben. Deze groei symboliseert voor mij zowel fysieke als mentale kracht en doorzettingsvermogen. Het is bijzonder om te zien hoe mijn eigen reis anderen inspireert om ook een gezondere en gebalanceerde levensstijl te omarmen. Tot slot was het een eer om door RaveFit benaderd te worden als ambassadeur, wat voelt als een erkenning van mijn harde werk en de impact die ik heb kunnen maken.” 

 

Wat inspireert je in je werk en het dagelijks leven en hoe blijf jij gemotiveerd? 

"De motivatie komt vooral uit het plezier dat ik haal uit het maken van content. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en nieuwe ideeën uit te werken, vooral als ik zie hoe mensen daarop reageren. Het geeft me echt een kick om te weten dat ik mensen kan motiveren om een gezondere levensstijl na te streven of om simpelweg te genieten van een goede festivalervaring. Daarnaast blijf ik gemotiveerd door de doelen die ik voor mezelf stel. Of het nu gaat om mijn eigen fysieke vooruitgang, het verbeteren van mijn content of het uitbreiden van mijn netwerk, ik probeer altijd een stap verder te gaan. Het idee dat ik een positieve invloed kan hebben op het leven van anderen, hoe klein ook, is wat me iedere dag opnieuw motiveert om door te gaan." 

 

Wat trok je aan in RaveFit en hoe passen jouw persoonlijke waarden bij die van ons? 

"Ik zie veel potentie in RaveFit en geloof dat we samen kunnen groeien. Wat ik vooral waardeer, is dat jullie laten zien dat fitness en festivals prima samen kunnen gaan. Het is een levensstijl waar ik volledig achter sta. Jullie willen mensen helpen en inspireren om zowel fysiek sterk te worden als volop te genieten van het leven. Die balans, waar ik zelf ook naar streef, spreekt me enorm aan. Hoewel ik in eerste instantie niet zo goed wist hoe ik deze vraag moest beantwoorden, zie ik nu dat onze waarden heel goed overeenkomen. We willen allebei laten zien dat je hard kunt werken aan jezelf, maar ook van het leven moet genieten." 

 

Heb je specifieke plannen of projecten waar je aan werkt en wat kunnen jouw volgers en onze community van je verwachten in de komende maanden? 

“Ik ben van plan om de komende maanden mijn content naar een hoger niveau te tillen, met de nadruk op de unieke combinatie van fitness en festivals. Ik wil laten zien hoe je een gezonde levensstijl kunt handhaven terwijl je volop geniet van het festivalseizoen. Hiervoor ben ik van plan om samen te werken met verschillende fitness- en festivalmerken om inspirerende en informatieve content te creëren die beide werelden verenigt. Daarnaast zal ik aanwezig zijn op een aantal grotere harder styles en hard techno festivals, waar ik niet alleen mijn ervaringen zal delen, maar ook tips en tricks zal geven over hoe je fit blijft tijdens deze events. Wie weet kom ik jullie daar tegen! " 

 

Heb je een boodschap voor de RaveFit-volgers en je eigen fans? 

"Train hard en rave harder. Dat is mijn motto en ik hoop dat jullie dat ook omarmen. Samen kunnen we zowel fysiek als mentaal sterker worden, terwijl we ook genieten van de beste festivals. 

Je kunt me vinden op TikTok (@milan.vree). En vergeet niet, als je bij RaveFit bestelt, kun je mijn persoonlijke promo code MILAN15 gebruiken.” 

 

Afsluiting 

Met Milan aan boord kijken we ernaar uit om samen verder te groeien en onze RaveFit-community nog sterker te maken. Ben je ook geïnteresseerd om ambassadeur te worden voor RaveFit? Neem dan contact met ons op via info@ravefit.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht in onze FAQ. We horen graag van je! 

Voor meer informatie en updates volg ons op Instagram (@ravefitnl), TikTok (@ravefit) en op onze Facebook pagina (@RaveFit). Ten slotte, vergeet natuurlijk niet om Milan ook te volgen! 

  

RaveFit – For Our Strong Ravers! 

Terug naar blog