Nieuwe Ambassadeur: Ontmoet Meike Damen

Nieuwe Ambassadeur: Ontmoet Meike Damen

Leestijd: 4 minuten

16 september 2024 – Bij RaveFit zijn we altijd op zoek naar gepassioneerde individuen die onze visie van fitness, festivals, en een gezonde levensstijl delen. We zijn dan ook enthousiast om Meike Damen als onze nieuwe ambassadeur te verwelkomen. In dit interview vertelt Meike meer over zichzelf, haar reis in de wereld van fitness en festivals, en waarom zij ervoor heeft gekozen om met RaveFit samen te werken. 

 

Wie ben je en waar kom je vandaan? Kun je jezelf kort voorstellen? 

"Mijn naam is Meike, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit regio Arnhem. Ik heb onlangs mijn eigen hondenuitlaatservice opgezet, wat ik met veel plezier doe. Buiten mijn werk met honden zijn sporten en werken aan mijn lichaam mijn grootste hobby’s.  

Ik heb altijd al genoten van het delen van mijn sportervaringen en mijn dagelijks leven met anderen. Hoewel mijn tijd bij een modellen uitzendbureau niet het gewenste resultaat opleverde op social media, bleef mijn passie om anderen te inspireren en kennis te delen. Toen ik door RaveFit werd benaderd, wist ik meteen dat dit de perfecte kans was om verder te groeien en mijn passie te combineren met een bredere impact." 

 

Hoe ben je in de fitness- en festivalniche gekomen? Kun je een tijdlijn schetsen? 

"Sporten heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Van jongs af aan heb ik aan verschillende sporten gedaan, van mountainbiken tot hockey en dansen. Ongeveer twee jaar geleden begon ik met trainen in een sportschool en sindsdien ben ik vijf dagen per week in de gym te vinden. Ongeveer tegelijkertijd ontdekte ik de festivalscene, vooral hard techno, rawstyle en uptempo, waar ik helemaal los kan gaan. De combinatie van fitness en festivals voelt voor mij als de perfecte balans." 

 

Wat betekent de combinatie van fitness en festivals voor jou persoonlijk? 

"Voor mij draait het om ‘doen wat ik leuk vind’. Deze twee dingen zijn perfect te combineren als je weet hoe. Ik geniet ervan om hard te trainen en vervolgens dat harde werk te vieren op een festival." 

 

Wat zijn enkele van je grootste prestaties of hoogtepunten tot nu toe? 

"Ik ben erg trots op mijn sportprestaties, waarbij ik niet alleen mijn fysieke kracht heb vergroot, maar ook de perfecte balans heb gevonden tussen een gezonde levensstijl en plezier hebben in het leven. Daarnaast beschouw ik het opzetten en laten groeien van mijn eigen hondenuitlaatservice als een van mijn grootste prestaties. Ook ben ik vereerd dat ik door RaveFit ben benaderd als ambassadeur, omdat ik hierin een mooie toekomst voor mezelf zie." 

 

Wat inspireert je in je werk en het dagelijks leven en hoe blijf jij gemotiveerd? 

"Ik blijf gemotiveerd omdat ik plezier heb in wat ik doe. Het proberen van nieuwe dingen en mezelf blijven uitdagen, dat is waar ik mijn energie uit haal. Plezier en uitdaging zijn essentieel om gemotiveerd te blijven." 

 

Wat trok je aan in RaveFit en hoe passen jouw persoonlijke waarden bij die van ons? 

"Wat mij aanspreekt in RaveFit is je geen keuze hoeft te maken tussen gezond leven en plezier hebben. Dat je beide kunt combineren zonder compromis. Ik ben het er volledig mee eens dat we niet te streng voor onszelf moeten zijn. Plezier is net zo belangrijk als hard werken, en dat is precies de balans die RaveFit uitdraagt." 

 

Heb je specifieke plannen of projecten waar je aan werkt en wat kunnen jouw volgers en onze community van je verwachten in de komende maanden? 

"Ik ben van plan om meer van mijn sportieve progressie te delen, met als doel anderen te motiveren om ook actief te worden en hun doelen te bereiken. Volgers kunnen meer content verwachten die de balans tussen fitness en plezier benadrukt." 

 

Heb je een boodschap voor de RaveFit-volgers en je eigen fans? 

"Blijf doen waar je van houdt en wees niet te streng voor jezelf. Geniet van het leven en vind een balans tussen hard werken en plezier maken. Samen kunnen we zowel fysiek als mentaal sterker worden, terwijl we ook genieten van de beste festivals. Je kunt me vinden op TikTok (@03meike) en Instagram (@meike.0316). En vergeet niet, als je bij RaveFit bestelt, kun je mijn persoonlijke promo code MEIKE15 gebruiken." 

 

Afsluiting 

Met Meike aan boord kijken we ernaar uit om samen verder te groeien en onze RaveFit-community nog sterker te maken. Ben je ook geïnteresseerd om ambassadeur te worden voor RaveFit? Neem dan contact met ons op via info@ravefit.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht in onze FAQ. We horen graag van je! 

 

Voor meer informatie en updates volg ons op Instagram (@ravefitnl), TikTok (@ravefit) en op onze Facebook pagina (@RaveFit). Ten slotte, vergeet natuurlijk niet om Meike ook te volgen! 

 

RaveFit – For Our Strong Ravers! 

Terug naar blog