Aankondiging: RaveFit is Nu Live! Vier met Ons mee en Profiteer van een Exclusieve Lanceringskorting!

Aankondiging: RaveFit is Nu Live! Vier met Ons mee en Profiteer van een Exclusieve Lanceringskorting!

Leestijd: 2 minuten

15 juli 2023 - RaveFit viert vandaag haar officiële lancering met een spectaculaire aanbieding voor onze enthousiaste community!

Na ruim twee maanden van voorbereiding en anticipatie, is RaveFit nu officieel live. Om onze lancering te vieren en onze dankbaarheid te tonen aan onze trouwe volgers, zijn we verheugd om een exclusieve launch korting aan te kondigen. Profiteer van 30% korting op de adviesprijs van onze gevierde 'Origins Collectie'. Dit is onze manier om 'dank je wel' te zeggen aan iedereen die ons op deze reis heeft gesteund.

 

Over de RaveFit Origins Collectie

De RaveFit Origins Collectie, met de slogan "For Our Strong Ravers", belichaamt de geest van onze community. Ontworpen voor zowel de fitnessstudio als het festivalterrein, biedt deze collectie de perfecte mix van stijl, comfort en functionaliteit. Nu kun je jouw passie voor fitness en festivals uitdrukken met elk stuk uit deze speciaal samengestelde lijn. Bezoek de RaveFit Origins pagina op onze website voor meer informatie over de volledige collectie.

 

Hoe Profiteer je van de Korting?

Bezoek simpelweg onze website, verken de RaveFit Origins Collectie, en de korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen. Wees er snel bij, want deze introductieaanbieding is slechts geldig voor een korte periode.

 

Vier met ons mee en laat je kracht zien!

Wij nodigen iedereen uit om deze mijlpaal met ons te vieren. Ontdek de collectie, kies je favoriete items, en maak deel uit van iets groots. Met RaveFit ben je altijd klaar voor actie, of je nu aan het trainen bent of je moves laat zien op het festival.

 

Vier de Origin van RaveFit met Onze Gratis Sportschema’s

Daarnaast bieden we ter ere van onze lancering exclusieve gratis fitnessschema's aan, speciaal ontworpen voor onze 'strong ravers'. Deze schema's zijn ontwikkeld om kracht en prestaties te maximaliseren, perfect afgestemd op de behoeften van onze community. Bezoek de onze sportschema’s pagina op onze website om je gratis exemplaar van ons powerlifting, bulking of cutting sportschema te downloaden en begin vandaag nog met het versterken van je fitnessreis.

 

RaveFit Techno en Harderstyles Festival Kalenders Nu Live

We zijn ook verheugd om de lancering van onze RaveFit Techno en Harderstyles Festival Kalenders aan te kondigen. Deze kalenders zijn nu beschikbaar op onze website en bieden een uitgebreid overzicht van de aankomende festivals in deze genres. Perfect voor elke festivalganger die zijn volgende evenement wil plannen. Ontdek de kalenders op onze website en begin je festivalreis met RaveFit!

 

Voor meer informatie en updates volg ons op Instagram (@ravefitnl) en TikTok (@ravefit).

 

RaveFit - Waar fitness en festivals samenkomen in stijl.

Terug naar blog