Aankondiging: RaveFit Gaat Live op 15 Juli!

Aankondiging: RaveFit Gaat Live op 15 Juli!

1 Juli 2023 - Bereid je voor om fitness op een geheel nieuwe manier te ervaren! RaveFit, de innovatieve gemeenschap die de passie voor fitness combineert met de elektrische sfeer van festivals, kondigt met trots de officiële lancering aan op 15 juli. Wat begon als een idee onder vrienden om de beste aspecten van beide werelden te integreren, is nu uitgegroeid tot een revolutionair concept binnen de fitness- en festivalindustrie.

 

Over RaveFit

RaveFit is ontstaan uit een simpele wens: het leven vieren, zonder concessies te doen aan een gezonde levensstijl. "Bij RaveFit geloven we dat je je niet hoeft in te houden van de leuke momenten in het leven om gezond te zijn," zeggen de oprichters. Onze missie is om een brug te slaan tussen de energie van muziekfestivals en de toewijding van fitness enthousiasten. Dit alles in een sfeer waar stijl, plezier en welzijn hand in hand gaan.

 

Wat biedt RaveFit?

Vanaf de lanceringsdatum biedt RaveFit een kledingcollectie voor onze “strong ravers”, gratis kennis in de vorm van fitness en festival tip waaronder gratis sportschema’s en een festival kalender en een platform waar leden elkaar kunnen motiveren en van elkaar kunnen leren. Of je nu op het festivalterrein staat te flaneren of in de gym aan het trainen bent, RaveFit zorgt ervoor dat je je altijd zelfverzekerd, stijlvol en fit voelt.

 

Sluit je aan bij de beweging

We nodigen iedereen uit om deel uit te maken van deze unieke community. "Samen met de RaveFit familie, delen wij onze kennis en onze passie voor een actieve levensstijl gecombineerd met een liefde voor muziek," voegen de oprichters toe. Maak deel uit van iets groots en transformeer hoe je beweegt, hoe je feest, en hoe je leeft.

 

Vier met ons mee

Markeer je kalender voor 15 juli en word deel van een beweging die klaar is om de wereld van fitness en festivals te veranderen. Bezoek onze website op ravefit.nl om meer te weten te komen over onze visie, onze producten en hoe je je kunt aansluiten bij onze groeiende gemeenschap. Het is tijd om te raven, fit te worden en te stralen als nooit tevoren!

 

Voor meer informatie en updates volg ons op Instagram (@ravefitnl) en TikTok (@ravefit).

 

RaveFit - Waar fitness en festivals samenkomen.

Terug naar blog